Medlemsskap

Ordinarie medlem 2018:
Kostar 520:-/år
Som ordinarie medlem har du möjlighet att delta klubbens aktiviteter och anmäla till kommande kurser. Du är medlem i Svenska Brukshundsklubben, med Arjeplog som lokalklubb.
6 nr/år av tidningen Brukshunden ingår också.

Familjemedlem 2018:
Kostar 120:-/år
Förutsättningen är att någon annan i familjen redan är ordinarie medlem och att ni är medlem i samma lokalklubb. I medlemskapet ingår inte tidningen Brukshunden.

Läs vidare på Svenska Brukshundsklubbens hemsida om våra olika medlemsformer.

Länk: Medlemsvillkor – Svenska Brukshundklubben

Om Du vill bli medlem kan Du betala in avgiften direkt på bankgirot.

Glöm dock inte att ange ditt namn och personnummer i meddelanderutan.

Mejla gärna följande uppgifter till oss: Adress, telefonnummer och mejladress.

Klubbens bankgiro: 5049-4905

Mina sidor – Ändra din adress, skriv ut ditt medlemsbevis eller avsluta ditt medlemskap. Mina sidor ger dig åtkomst till dina egna uppgifter i Svenska Brukshundklubbens medlemssystem.

På medlemmens begäran har denne rätt att få samtliga personuppgifter raderade helt eller delvis. Ni som personuppgiftsansvarig är då skyldiga att tillmötesgå detta och informera andra som behandlat dennes uppgifter att göra detsamma.

Om det finns en annan lagstiftning som kräver att uppgifter sparas, kan dessa uppgifter inte bli glömda. Det kan förekomma en intresseavvägning då organisationen ändå kan spara uppgifter utan personens samtycke. T ex om någon är utesluten, vill bli glömd, men organisationen behöver ha uppgifter för att personen inte ska kunna bli medlem igen.

Vill medlemmen bli helt glömd är det inte längre möjligt att vara medlem i Brukshundklubben då vi inte kan administrera medlemskapet. Detta regleras i medlemsvillkoren.

Läs mer om GDPR här:http://www.brukshundklubben.se/funktionar/klubb-organisation/dataskyddsforordningen-gdpr/